Panzani Bolo Balls omáčka 400g 400g
Veľkorysé mäsové guličky s delikátnym hovädzím mäsom v lahodne uvarenej bolonskej omáčke je potešenie pre všetkých gurmánov! Čo dodať? Snáď len popriať dobrú chuť.
Panzani Bolo Balls omáčka 400g
Hotová bolonská omáčka obohatená o veľkorysé mäsové guličky s delikátnym hovädzím mäsom. Je ideálny na rýchlu prípravu chutného jedla, ktoré poteší celú rodinu
Zloženie
- Paradajkový pretlak s kúskami paradajok a paradajkové pyré (57 %), guličky na báze hovädzieho mäsa a rastlinnej bielkoviny 18 % (hovädzie mäso 60 % - tj 10,8 % v konečnom výrobku, rastlinná SÓJOVÁ bielkovina 29 % - tj. 5,2 % v konečnom výrobku, cibuľa, arómy, petržlen, jedlá soľ, korenie), pitná voda, cibuľa, mrkva, cukor, slnečnicový olej, jedlá soľ, modifikovaný kukuričný škrob, arómy, byliny.
Obsah: 400g
Pokyny na prípravu: Nalejte omáčku do hrnca. Zahrejte na miernom ohni za občasného miešania a potom omáčku zmiešajte s uvarenými teplými cestovinami a servírujte.
Skladovanie: Po otvorení uchovajte v chladničke pri +4°C a spotrebujte do 3 dní.
Zloženie: Paradajkový pretlak s kúskami paradajok a paradajkové pyré (57 %), guličky na báze hovädzieho mäsa a rastlinnej bielkoviny 18 % (hovädzie mäso 60 % - tj 10,8 % v konečnom výrobku, rastlinná SÓJOVÁ bielkovina 29 % - tj. ,2 % v konečnom výrobku, cibuľa, arómy, petržlen, jedlá soľ, korenie), pitná voda, cibuľa, mrkva, cukor, slnečnicový olej, jedlá soľ, modifikovaný kukuričný škrob, arómy, byliny.
Nutričné hodnoty na 100 ml (nebo na 100 g)
Energia (kJ) 306
Energia (kcal) 73
Tuky (g) 2,5
Z toho nasýtené mastné kyseliny (g) 0,8
Sacharidy (g) 6
Z toho cukry (g) 5
Bielkoviny (g) 5,3
Soľ (g) 1,25
Vláknina (g) 2,8
Legislatívny názov: TEPELNE UPRAVENÁ HOTOVÁ RAJČATOVÁ OMÁČKA S GULIČKAMI NA BÁZE HOVÄDZÍHO MÄSA A RASTLINNÉ BIELKOVINY, OCHUTENÁ, STERILOVANÁ.
Alergény: Sója
To, že láska prechádza žalúdkom, všetci vieme. Ale že o talianskej kuchyni to platí dvojnásobne, to už vie málokto.
Každé srdce poteší a bruško zasýti cestoviny Panzani vyrobené podľa tradičných talianskych receptúr. Vyskúšajte ich širokú ponuku omáčok a vychutnajte si ich so špagetami, fusilli alebo penne.