KIKKOMAN - Teryiaki omáčka s pečeným cesnakom 250ml 250ml
Grilované mäso, zelenina aj ryby šťavnaté, s príjemnou vôňou a chuťou po cesnaku. S Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným cesnakom to je hračka a jedlo chutí jednoducho božsky.
Spôsob úpravy Teriyaki sa používal v Japonsku predovšetkým na grilovanie rýb. Postupne sa však rozšíril do sveta a pre nové chuťové zážitky sa začala tradične používaná omáčka (zmes sójovej omáčky, saké, cukru či medu) rôzne upravovať. A tak si môžete pochutnať na pečených aj grilovaných pokrmoch zakaždým inak. S Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným cesnakom budú pokrmy najmä voňať a jemne chutiť po cesnaku. Omáčku môžete použiť na nakladanie mäsa alebo ju použiť do hotových pokrmov.
POUŽITIE
Nemusíte používať celý rad korenín a ochucovadiel. Táto omáčka Teriyaki sa postará o skvelú chuť a vôňu sama. Omáčku stačí k surovine pridať tesne pred koncom tepelnej úpravy, takto aj pekne na pokrme skaramelizuje. Alebo je možné s Kikkoman Teriyaki omáčkou s pečeným cesnakom ochutiť zeleninový šalát. K tomu podávajte čerstvú bagetku a zaručene svojich hostí nedostanete od stola.
ZLOŽENIE
Sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ), voda, cukor, víno (obsahuje siričitany), opečený cesnakový prášok (3,8%) (cesnak, slnečnicový olej) ocot, Modifikovaný kukuričný sirup, cesnak 1,4%, soľ.
Nutričné hodnoty na 100 ml | |
Energetická hodnota | 635 kJ / 150 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 28,0 g |
z toho cukry | 23,0 g |
Bielkoviny | 5,2 g |
Soľ | 7,3 g |
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu a tme. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 3 mesiacov.
KRAJINA PÔVODU
Japonsko