KIKKOMAN - Sójová omáčka s nižším obsahom soli 150ml 150ml
Prirodzene fermentovaná veganská sójová omáčka Kikkoman je perfektné kuchynské alebo stolové korenie. Ochutnajte pravú prírodnú japonskú sójovú omáčku Kikkoman so zníženým obsahom soli o 43% .
Vďaka pomalej a čisto prírodnej fermentácii je zaistená najvyššia akosť s ohľadom na tú najlepšiu chuť. Jej charakteristickými vlastnosťami sú priehľadná, červenohnedá farba a nezameniteľná aróma. Sójová omáčka Kikkoman je jednou z tých najkvalitnejších.
Čisto prírodná fermentácia rozdrvených sójových bôbov, praženej pšenice prebieha pomaly a trvá niekoľko mesiacov, čo je po mnohých stránkach zárukou tej najvyššej kvality. Neobsahuje pridaný glutamát ani éčka!
Sójová omáčka je vhodná pri príprave pokrmov ázijskej a medzinárodnej kuchyne aj ako ochucovadlo hotových pokrmov na tanieri. Každý kúsok sushi namočený do sójovej omáčky Kikkoman vytvorí vo vašich ústach fenomenálnu chuť. Sushi a sójová omáčka k sebe patria ako oceán a ryby.
ZLOŽENIE
Pitná voda, sójové bôby, pšenica, jedlá soľ, ocot kvasný liehový, etylalkohol, cukor.
Nutričné hodnoty na 100 ml | |
Energetická hodnota | 450 kJ / 107 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 6,9 g |
z toho cukry | 3,9 g |
Bielkoviny | 9,7 g |
Soľ | 9,1 g |
SKLADOVANIE
Skladujte v suchu a tme. Po otvorení uchovávajte v chladničke.
KRAJINA PÔVODU
Japonsko