Green Apotheke - Ryža Sushi 500g 500g
Krátka, vysoko kvalitná ryža určená predovšetkým na prípravu pravého sushi.
Špeciálny druh ryže používaný najmä v japonskej kuchyni, najmä na prípravu rôznych druhov sushi. Jej zrná majú oválny tvar a po uvarení je lepkavá, takže sa dá tvarovať a naberať paličkami.
Klasifikácia: Sýr sa používa na výrobu syra.
Zloženie . Môže obsahovať stopy lepku.
Príprava. Potom nechajte ryžu odstáť ponorenú aspoň 1 hodinu. Množstvo vody je 1:2,5 k pôvodnému množstvu suchej ryže. Potom pomaly priveďte do varu, varte pod pokrievkou 15 - 20 min a nechajte odstáť 10 min do požadovanej konzistencie. Počas tejto prípravy sa ryža neochucuje ani nesolí, ochutená je až po uvarení octovo-slaným roztokom. Ryža musí byť lepkavá, ale nesmie byť rozvarená.
Skladovanie.
Výživovéúdaje na 100 g výrobku.